Heh ale w gildi obecnie niestety jest parę niegrających osób które będzie trzeba wywalić lecz może najpierw wywal mojego rangera bo powinniśmy się pozbyć też swoich postaci zwłaszcza że nimi już nie gramy
Mnie nie będzie na obu postaciach do 18 stycznia gdzieś(szkoła i te sprawy, nakaz rodziców), także zgłaszam na ten czas nieobecność.
P.S. Forum będę odwiedzał.
Ostatnio edytowany przez Rivido (2009-01-04 18:28:36)
hmmm dawno się nie odzywałem i się nie udzialałem ostatnio ale nie miałem jak... i odrazu chciałem napisać że do niedzieli na pewno mnie nie będzie ale jak wrócę obiecuję poprawe
W związku ze sprawą 112 xD Zaczyna mnie bardzo denerwować fakt że strasznie dużo polaków lata sobie w super csach i przy okazji świecą się jak światełka na choince. Przechodząc to konkretów jak wbije 75 lvl. Zatrudniam moją kuzynkę i ona będzie mi na rangerze zbierała kasę (do kolejnych 500m). Podejrzewam że to potrwa do moja przynajmniej więc jak zobaczycie mojego rangera online proszę się zapytać kto na nim siedzi.
Cel moich zarobków to snowman boots i gloves , sunglasses , i ales +4...
Mnie teraz przez jakiś tydzień nie będzie z powodu remontu w domu... Także może uda mi się wejść za kilka dni na informie na chwilę na stronkę... Neta mi odcinają także większego wyboru nie mam...
EDIT:
Jednak nie mam odciętego internetu Jakimś cudem działa, także będe
Ostatnio edytowany przez Rivido (2009-02-10 20:45:05)