Z dośw. wiem, że jeżeli planuje się coś zbyt późno - nie wychodzi. Już wcześnie(dużo wcześniej) miałem opisać sprawę z MugeNem, ale zawsze jakoś nie mogliśmy się do tego zabrać ;-). Sytuacja wygląda następująco; Zjazd odbędzie się w Słupcy(woj. Wielkopolskie[Odbędzie się, jeżeli się zgłosicie]). Rozmawiałem z rodzicami, wyrażają zgodę. Datę się wybierze, ale musi być to coś pomiędzy 10 Lipca, a 17 Sierpnia. Ja proponowałbym czas około 7dmiu dni, najlepiej od początku tygodnia, do niedzieli. Jeżeli chcecie, można zrobić której, to oczywiście wstępnie. Jeżeli chodzi o nocleg, najlepiej, jeżeli zabralibyście ze sobą namioty. Oczywiście nie musi brać każdy, możecie się jakoś zgadać. Jak coś mogę przenocować w domu, ale to w ostateczności. Kwestia pożywienia - To już jak chcecie, mama zaproponowała pomoc w tej sprawie, tzn. wpłacalibyśmy na jakiś obiad, lub po prostu zamawiali sobie coś, ale wiadomo, nie codziennie, bo nie można żyć tylko na FastFoodach ;-). Pod koniec zjazdu, zrobiłoby się wspólne ognicho, takie z prawdziwego zdarzenia, z pieśniami, gitarką, piwkiem. Oczywiście wszelkie propozycje mile widziane. Jeżeli chodzi o osoby niepełnoletnie, najprawdopodobniej będziemy dzwonić do rodziców, aby nabrali zaufania oraz wyrazili zgodę na wyjazd. Co byśmy robili? Co prawda w Słupcy nie ma wiele atrakcji, ale wspólne 'spacery' do lasu/parku, sport(W Słupcy znajduje się całkiem ładny obiekt sportowy, gdzie można pograć na sztucznej trawce, czy w kosza), moglibyśmy wybrać się nad jezioro(niedaleko Słupcy, około 15km leży całkiem przyzwoite), oczywiście full rozmów, jakieś imprezki - W jednym zdaniu; troszkę tego będzie, gwarantuję, że nie będziemy się nudzić. Jeżeli chodzi o higienę, to oczywiście użyczę łazienki oraz cieplutkiej wody. Jeżeli chodzi o kontakt, to proszę się po prostu do mnie zgłosić z pytaniami. Dojazd oczywiście we własnym zakresie. Pare tygodni przed zjazdem podam Wam dokładne położenie Słupcy, ale myślę, że każdy sobie z tym da radę .
Myślę, że jak na początek troszkę wyjaśniłem, nie wiem jakie info mógłbym jeszcze podać. Jak jakieś pytania, pisać. Mam nadzieję, że się zgłosicie.
Pozdrawiam,
Wits
O dechy nie moge sie doczekać Klimat będzie na max ;]
Może będę jak rodzice się zgodzą ... jak coś to Kamila i Łukasza pod ramię
P.S A te jezioro po co ? Żeby biedne dziecioczki utopić ??
Jeszcze może przeszkodzić obóz z ręcznej bo ja i Łukasz mamy
Ostatnio edytowany przez Zbycho (2009-04-17 13:22:32)
Wolałbym aby pisały tu osoby które są pewne/lub na serio zastanawiają się nad przyjazdem, i już o tym rozmawiali z opiekunami. Żeby nie spamować niepotrzebnie.
@Miko, jak zawsze owned, lol xd
EDIT: Z tego co rozmawialiśmy z Wami, niemalże codziennie, to troszkę chętnych było. I mam nadzieję, że właśnie te osoby nie zawiodą i przyjadą. Napiszcie tylko, czy w tym czasie nigdzie nie wyjeżdżacie, spytajcie rodziców czy nic nie planują. Jeżeli ten czas macie wolny, po prostu wybierzemy tydzień(tu chyba data znaczenia mieć nie będzie).
hmm ja proponowałbym w Lipcu bo Sierpień raczej zajęty mam (wyjazd do rodzinki, ślub etc) jeszcze z Mum muszę się dogadać (raczej załatwione) i najtrudniejsze: kasa ale myślę że na 90% bde ;P
Nosz mowie ze Sierpień nie mogę albo ja źle czytam ze zrozumieniem
chyba że początek Sierpnia max aby koniec był ok 15:P ale tyż może innym nie odpowiada środek wakacji, wypowiadać się
Ja już mówiłam moja mama w życiu się nie zgodzi bym pojechała sama, a jak jeszcze się ciotka w miesza to już wogle będzie katastrofa na kółkach xD. Ja mogę przyjechać tylko wtedy gdy będę mogła moją mum zabrać ze sobą.
Najlepiej jak każdy chętny poda termin kiedy mógłby przyjechać i wtedy sie ustali ;]
hm no ja też jestem za tym żeby jak najszybciej wybrać termin ,żeby było wiadome co i jak i można by tym temacie zrobić jakaś listę osób które na pewno jadą+jakiś kontakt do nich po to by potem można ich było o wszystkim informować. Żebyśmy potem nie robili tego wszystkiego na ostatnią chwilą